Publicat la: 16.04.2020. 18:19 / 1.198 views

AJUTOR PENTRU 16 FAMILII SĂRACE. PACHETE DE LA ASOCIAŢIA ÎNTREPRINZĂTORILOR RROMI

Tot mai mulţi oameni cu dare de mână şi nu numai demarează acţiuni de ajutorare a semenilor mai puţin ocrotiţi de soartă. 16 familii fără posibilităţi din Simileasca vor avea, graţie unei astfel de iniţiative, ce să pună pe masa de Paşti.

ajutoare site ajutoare site 2

Campania umanitară a fost demarată de Asociaţia Întreprinzătorilor şi Comercianţilor Rromi din Buzău, al cărei preşedinte este fostul dinamovist Sorin Răducan. Ex-luptătorul a mers la Direcţia de Asistenţă Socială şi a identificat 16 cazuri ale unor familii fără posibilităţi din Simileasca.

A urmat o strângere de fonduri iar din suma finală, la care şi-a adus aportul şi o persoană din Statele Unite, au fost realizate 16 pachete formate din alimente de bază şi carne de miel, pentru masa de Paşti.

Valoarea unui pachet este de 300 de lei.

Distribuirea ajutoarelor s-a făcut cu voluntari care au mers la fiecare familie în parte. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!