Publicat la: 23.06.2017. 17:54 / 2.427 views

AJUTOR PE CANICULĂ. UNDE VOR FI AMPLASATE PUNCTELE DE PRIM-AJUTOR

Sunt anunţate în perioada următoare temperaturi de peste 35 de grade. Protejarea populaţiei pe vreme de caniculă este una dintre priorităţile Primăriei pentru următoarele luni de vară. Ca în fiecare an, în zonele mai aglomerate din oraş, vor fi amenajate puncte de prim-ajutor, deservite de personal medical calificat.      

prim ajutor crangBuzoienii au început deja să îşi ia măsuri preventive pentru următoarele zile, când se anunta temperaturi de peste 35 de grade Celsius la umbră.

Primăria înfiinţează puncte de prim-ajutor în zonele mai aglomerate ale oraşului.

În apropiere de Piaţa Dorobanţi va fi amenajat un astfel de punct într-o unitate de optică medicală, un altul în holul de la intrarea în Palatul Comunal.

Alte două puncte de prim ajutor sunt la Piaţa Centrală, în interiorul Biroului Administrativ şi în spatele Pieţei Crâng, în sediul DSV.

Buzoienii trebuie să ştie că pot apela la serviciile cadrelor medicale în toate aceste puncte de prim-ajutor, chiar şi în ştrandul municipal, unde este prezent un asistent medical. De asemenea, orice farmacie din oraş poate fi folosita ca punct de prim ajutor în astfel de situaţii, în care cetăţenii municipiului suferă din cauza caniculei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>