Publicat la: 01.10.2020. 18:14 / 216 views

AJUTOR DE LA FEDERAȚIE. LPS PRIMEȘTE BANI PENTRU TESTE COVID

Ajutor financiar de la Federatia Romana de Fotbal pentru cluburile care activeaza in Liga Elitelor. Liceul cu Program Sportiv va primi, via forul central, cel putin 4000 de euro, pentru a efectua testele de coronavirus. Din pacate, suma abia ajunge pentru o testare, pentru centrul de excelenta buzoian.

sala lps 2Ca să sprijine cluburile participante în Liga Elitelor, Federația le oferă câte 4.000 de euro. Nu sunt verificați doar jucătorii, ci și toți membrii staff-ului aflați în contact cu echipa.

„Subvenția” de 4.000 de euro le este acordată formațiilor din primele două eșaloane. Celelalte cluburi, așa cum sunt societățile a căror activitate se referă exclusiv la creșterea juniorilor, beneficiază din partea FRF de câte 12.000 de euro. În Liga Elitelor au drept de participare cele mai bune 24 de centre de tineret din țară.

Din fericire, LPS Buzău nu este strict dependentă de banii veniți din partea federației. Grație unui sponsor generos, ambele grupe ale centrului de excelență buzoian pot duce sezonul până la capăt.

Testările pentru coronavirus sunt efectuate la interval de două săptămâni, respectându-se ad literram algoritmul grupărilor din Liga I. Într-un sezon care ar trebui să dureze zece luni, sunt obligatorii 20 de testări. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!