Publicat la: 31.01.2020. 19:20 / 1.275 views

AJUTOARE PENTRU PLATA APEI. CONSILIERII MUNICIPALI AU APROBAT PROIECTUL

Conform contractelor de finanţare pentru dezvoltarea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, Compania de Apă va trebui să mărească progresiv preţurile la servicii.

clm 1 apa

Pentru a veni în ajutorul buzoienilor cu venituri reduse, a fost iniţiat un proiect de hotărâre pentru acordarea de ajutoare pentru plata facturilor la apa.

Prin lege, Primăria avea oricum posibilitatea de a acorda gratuitate pentru 2,21 metri cubi lunar, pentru fiecare buzoian al cărui venit nu depăşeşte salariul minim pe economie.

Chiar dacă unii dintre consilieri au avut obiecţii în legătură cu modalitatea în care va fi pus în aplicare proiectul, acesta a fost aprobat cu majoritate de voturi.

Ajutoarele lunare de la bugetul local pentru plata serviciului de alimentare cu apă şi canalizare pentru buzoienii care îndeplinesc condiţiile impuse se vor acorda de la 1 martie 2020. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!