Publicat la: 23.03.2020. 19:00 / 370 views

AJUTOARE PENTRU IZOLAȚI. PRIMĂRIA VA ACORDA BANI PENTRU ALIMENTE DE BAZĂ

Persoanele fără posibilități materiale aflate în izolare la domiciliu vor beneficia de 9 lei pe zi pentru procurarea alimentelor de bază. Hotărârea a fost aprobată în unanimitate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Buzău. Suma alocată din bugetul Primăriei va fi supusă și aprobării Consiliului Local Municipal.

cartierComitetul Local pentru Situații de Urgență Buzău a hotărât să aloce o sumă de bani pentru hrana zilnică a locuitorilor orașului, care sunt autoizolați sau izolați la domiciliu și care au o situație materială precară.

Inițial, în ședința anterioară, CLSU aprobase doar deplasarea personalului de la Direcția de Asistență Socială la domiciliul persoanelor care solicită ajutor pentru cumpărarea alimentelor și a medicamentelor necesare.

Cumpărăturile sunt făcute pe baza listei alcătuite de solicitant, care și achită contravaloarea produselor.

Totodată, s-a hotărât prelungirea abonamentelor emise de Trans Bus SA pentru luna martie să fie prelungite pentru toate persoanele care beneficiază de gratuitate la transportul în comun. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!