Publicat la: 27.03.2020. 18:59 / 507 views

AJUTOARE PENTRU BUZOIENII PESTE 65 DE ANI. MUNICIPALITATEA ALOCĂ HRANĂ DE 12 LEI PE ZI

Buzoienii cu vârste peste 65 de ani, fără susținători și fără venituri sau cu venituri reduse, vor putea primi, zilnic, ajutor din partea municipalității.

ajutoare primarie das 2 ajutoare primarie das 1

Astăzi, Primăria a decis să aloce câte 12 lei pe zi pentru asigurarea hranei în cazul acestor categorii de persoane. Ajutoarele vor fi distribuite de angajații Direcției de Asistență Socială, Poliția Locală și de voluntari, prin intermediul Cantinei de Ajutor Social. De asemenea, persoanele peste 65 de ani, cu venituri, dar care nu au susținăori pot solicita efectuarea de cumpărături de produse de bază și de medicamente.

Primăria va tipări și formulare tip cu declarația pe propria răspundere. 100.000 de exemplare vor fi distribuite către asociațiile de locatari dar și în supermarketuri, pentru cei care nu au acces la internet.

Ultima decizia a fost luată în contextul în care ieri a apărut un nou model de formular al declarației pe proprie răspundere. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!