Publicat la: 17.12.2019. 19:13 / 548 views

AJUTOARE DE SĂRBĂTORI. PERSOANELE DEZAVANTAJATE VOR PRIMI PRODUSE DE IGIENĂ

Persoanele dezavantajate din municipiul Buzău vor primi pachete cu produse de igienă, distribuite de Direcţia de Asistenţă Socială. Beneficiarii se vor prezenta să le ridice în ordine alfabetică, funcţie de litera cu care începe numele de familie, între 18 decembrie 2019 şi 7 ianuarie 2020. Într-o a doua etapă, anul viitor aceştia vor primi şi pachete cu produse alimentare.

ajutoare ueÎncepând de mâine, 18 decembrie, va fi demarată procedura de distribuire a pachetelor cu produse de igienă pentru persoanele defavorizate din municipiul Buzău.

Un pachet conţine periuţe şi paste de inţi, şampon pentru adulţi şi pentru copii, săpun lichid şi detergent de rufe, în valoare de aproape 35 de lei fiecare, cu TVA inclus.

În cazul în care vor rămâne pachete nerevendicate, acestea vor fi redistribuite.

Pentru municipiul Buzău au fost alocate 1535 de pachete cu produse de igienă, care vor fi distribuite în curtea societăţii SC Com Fortuna 93, de pe Aleea Sporturilor, nr. 47.

Distribuirea se va face între orele 8 şi 16, în ordinea alfabetică a numelor de familie, între 18 decembrie 2019 şi 7 ianuarie 2020, conform tabelului.

ANUNT

Pachetele sunt suficiente pentru toţi beneficiarii, care sunt rugaţi să le ridice doar în zilele corespunzătoare numelui de familie, pentru a se evita aglomeraţia.

În a doua etapă a programului vor fi distribuite şi pachete cu produse alimentare, cel mai probabil din primăvara anului viitor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!