Publicat la: 06.01.2020. 19:13 / 825 views

AJUTOARE DE SĂRBĂTORI. BUZOIENII NU AU FOST INTERESAŢI DE PRODUSELE DE IGIENĂ

Începând din 18 decembrie, în municipiul Buzău a fost demarată procedura de distribuire a pachetelor cu produse de igienă pentru persoanele defavorizate.

ajutoare igiena 2 ajutoare igiena 1

Pentru a se evita aglomeraţia, distribuirea s-a făcut între orele 8 şi 16, în ordinea alfabetică a numelor de familie, între 18 decembrie 2019 şi 7 ianuarie 2020, conform tabelului afişat.

Aglomeraţie nu a fost deoarece se pare că beneficiarii buzoieni nu au fost prea interesaţi să ridice pachetele cu produse de igienă.

Oficialii de la Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului cred că lipsa de interes a beneficiarilor a fost amplificată şi din cauză că distribuirea pachetelor a fost programată în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

În decursul acestui an se va desfăşura şi cea de-a doua etapă a programului de distribuţie, când pachetele vor conţine produse alimentare de bază. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!