Publicat la: 23.03.2017. 18:20 / 667 views

AJUTĂ MAMA ŞI COPILUL! BUZOIENII SUNT INVITATI LA MARŞUL PENTRU VIAŢĂ

Sâmbătă,  25 martie,  buzoienii sunt chemaţi să participe la Marşul pentru viaţă. Evenimentul este organizat cu binecuvântarea Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei . Numărul mare de avorturi şi măsurile contraceptive folosite în mod excesiv au condus la o scădere drastică a numărului populaţiei in România.

mars antiavortCredincioşii din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei sunt aşteptaţi să participe la Marşul pentru viaţă, care se va desfăşura sâmbătă 25 martie, în mai multe localităţi din Buzău şi Vrancea.

În municipiul nostru, punctul de plecare al Marşului pentru viaţă este Parcul Crâng, de unde, la ora 16 se va pleca pe un traseu prestabilit, al cărui punct terminus va fi Catedrala Arhiepiscopală „Înălţarea Domnului”.

Cea de-a cincea ediţie a Marşului pentru viaţă de la Buzău are binecuvântarea Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei şi este organizat în sprijinul tradiţiei familiei şi a valorilor ei.

Marşul pentru viaţă este organizat anual de mai multe asociaţii, printre care se numără şi Fundaţia Sfântul Sava de la Buzău.

Procesiuni se vor desfăşura în aceeaşi zi, de la ora 14, în oraşele Râmnicu Sărat şi Nehoiu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!