Publicat la: 14.03.2019. 19:16 / 1.036 views

AJOFM ORGANIZEAZĂ PRIMA BURSĂ DIN ACEST AN. SE AŞTEAPTĂ UN NUMĂR MARE DE ANGAJATORI

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, în data de 12 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la sediul Colegiului Agricol. Această bursă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii.

bursa generala 2Buzoienii interesaţi de ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung, sunt invitaţi să participe la prima bursă a locurilor de muncă din acest an.

Şi de această dată sunt aşteptaţi să participe în număr mare atât angajatori, cât şi buzoieni aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Periodic, AJOFM Buzău organizează astfel de întâlniri între persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi potenţiali angajatori. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!