Publicat la: 16.10.2019. 18:22 / 667 views

AJOFM ORGANIZEAZĂ BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ. PARTICIPĂ UN NUMĂR MARE DE ANGAJATORI

Buzoienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt invitaţi vineri, 18 octombrie, la bursa locurilor de muncă. Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă anunţă că numărul de angajatori este mare, iar locurile oferite variate.

tociu bursa 3

Înainte cu doar câteva zile de Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, directorul AJOFM reaminteşte faptul că municipiul Buzău este principalul factor de dezvoltare al judeţului şi, prin urmare, este de aşteptat că aici să se facă şi cele mai multe angajări. Şi asta cu atât mai mult cu cât la bursă pot veni şi alte categorii de şomeri, chiar dacă aceasta este dedicată absolvenţilor. La bursă sunt aşteptaţi circa 300 de tineri absolvenţi, adică cei care se află înscrişi în baza de date a instituţiei, în evidenţa şi plată, dar, aşa cum a procedat de fiecare dată, directorul AJOFM, Ionel Tociu, spune că „porţile sunt larg deschise pentru toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”. Cu alte cuvinte, bursa absolvenţilor s-ar putea transformă într-o bursă generală, dacă există interes din partea persoanelor aflate în şomaj.

Ofertă locurilor de muncă vine la această bursă din partea unui număr mare de angajatori care şi-au anunţat participarea. Ei pun la bătaie joburi de tot felul, cele mai multe rămânând în domeniul industriei grele, construcţiilor, prestărilor de servicii şi din domeniul confecţiilor. Sunt anunţate şi posturi pentru studii superioare.

Bursă locurilor de muncă în municipiul Buzău va avea loc vineri, 18 octombrie la Colegiul Agricol. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!