Publicat la: 21.06.2013. 13:36 / 2.875 views

AGRESIVITATE RASISTĂ DIN PARTEA UNUI GRUP DE TINERI DIN BUZĂU ! VEZI AICI CU CE FILMĂRI SE LAUDĂ PE INTERNET !

agresiune rasista 1

UPDATE: Tinerii din imagini au fost identificaţi, fiind audiaţi la sediul Poliţiei municipale.

Un grup de tineri din Buzău cu manifestări rasiste pare să-şi fi făcut un obicei în a agresa cetăţeni de etnie romă, oameni ai străzii care îşi fac veacul prin centrul oraşului. Zilele trecute, tinerii respectivi s-au lăudat postând pe youtube două filmuleţe în care se observă cum îi loveşte pe doi bărbaţi şi apoi se amuză de faptele lor.

Unul dintre momente s-a petrecut chiar lângă una dintre trecerile de pietoni din apropierea platoului din Piaţa Dacia, atunci când doi tineri din acest grup s-au năpustit asupra unui bărbat, unul cu un baston telescopic iar celălalt sărindu-i în spate şi doborându-l la pământ, martorii precizând că agresorii nu au fost provocaţi.

agresiune rasista 2

Apoi tinerii îl înjură pe bărbat şi pe concubina acesuia: „Ciorile dracu ! Dacă mai trăia Antonescu nu mai eraţi voi, bă, rataţilor !” De altfel, acelaşi limbaj rasist îl regăsim şi în denumirile filmuleţelor postate pe Internet de aceşti tineri. 

În cel de-al doilea filmuleţ cu care se fălesc tinerii cu pricina, un alt bărbat este abordat într-o parcare din spatele Cinematografului „Dacia” şi lovit de unul dintre tineri care apoi se amuză de „realizarea” lui că a bătut o „cioară”, aşa cum au fost denumite imaginile încărcate pe youtube.

error: Content is protected !!