Publicat la: 13.03.2018. 19:34 / 1.021 views

AGLOMERAŢIE PENTRU CERERILE UNICE. A ÎNCEPUT DEPUNEREA LA SEDIILE APIA

De la 1 martie, zeci de fermieri buzoieni se prezintă zilnic la sediile Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură. Este o perioadă aglomerată pentru funcţionarii APIA, după ce s-a dat undă verde depunerii cererilor unice de plată. Termenul final este de 15 mai, dată până la care s-au făcut deja programări.

apia 2A început campania de depunere a cererilor unice de plată, lucru care se resimte şi la sediul principal al APIA Buzău. Aici, zeci de fermieri aşteaptă să intre în birourile unde sunt preluaţi de funcţionari, pentru a depune toate actele necesare sprijinului acordat prin intermediul APIA.

De la 1 martie, aproape 2000 de fermieri buzoieni s-au prezentat cu dosarele la Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.

Potrivit estimărilor, aproape 20.000 de fermieri buzoieni sunt aşteptaţi să se prezinte la sediile APIA,pentru a-şi depune cererile unice de plată. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!