Publicat la: 03.01.2018. 19:21 / 752 views

AGLOMERAŢIE LA TAXE ŞI IMPOZITE. SE GRĂBESC SĂ-ŞI PLĂTEASCĂ DĂRILE LA PRIMĂRIE

Aglomeraţie la  ghişeele de la Taxe şi Impozite din Primăria Buzău. Un fenomen care se repetă la fiecare început de an. Mulţi vin să-şi achite dările, pentru a scăpa de această grijă chiar din primele zile ale noului an, alţii pentru a-şi înregistra noile maşini cumpărate de Sărbători. Aşa se face că pe holurile din Palatul Comunal s-au format cozi.

aglomeratie taxeDin acest an, buzoienii plătesc taxe şi impozite locale mai mari cu 10%, majorare aplicată de Primărie, după mai mulţi ani în care birurile au fost menţinute la un nivel scăzut. Creşterea nu îi împiedică, însă, pe cei mai conştiincioşi dintre contribuabili să treacă pe la ghişeele Primăriei.

Alţi buzoieni stau la coadă pentru a-şi înregistra noile proprietăţi, pentru care trebuie să plătească impozite locale, în majoritate fiind achiziţii de autoturisme.

Contribuabilii care plătesc taxele şi impozitele locale până la data de 31 martie beneficiază de o bonificaţie de 10%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!