Publicat la: 09.02.2017. 19:07 / 797 views

AGLOMERAŢIE LA ORTOPEDIE, DUPĂ NINSOARE. PESTE 30 DE FRACTURI ÎN 24 DE ORE

Zăpada căzută ieri pe străzile oraşului nu le-a dat de furcă numai şoferilor şi drumarilor, ci şi medicilor de la Ortopedie. Zeci de buzoieni s-au prezentat la spital, după ce au căzut pe gheaţă, pentru a-şi obloji membrele vătămate.

ghips 2Căderile de zăpadă de ieri le-au dat serios de lucru medicilor ortopezi din cadrul Spitalului Judeţean. La Unitatea de Primiri Urgenţe s-au prezentat aseară şi astăzi peste 30 de persoane care au suferit fracturi, entorse şi luxaţii, în urma căzăturilor.

Mânaţi de durere, pacienţii au luat drumul Spitalului Judeţean, deşi le era teamă de tratamentul la care aveau să fie supuşi. Aşa a fost cazul unei tinere care a căzut chiar pe rampa de acces a persoanelor cu dizabilităţi de la Policlinica Nicolae Titulescu.

O altă femeie a alunecat pe trotuarul necurăţat de zăpadă şi şi-a fracturat piciorul.

Cei mai expuşi la astfel de accidente sunt bătrânii şi copiii. Pentru a evita astfel de traume, vârstinicilor li se recomandă să-şi amîne plimbările matinale în această perioadă şi să delege membrii tineri ai familiei pentru cumpărături. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!