Publicat la: 01.02.2017. 19:17 / 1.115 views

AGLOMERAŢIE LA ÎNMATRICULĂRI. DE ASTĂZI NU SE MAI PLĂTEŞTE TAXA DE MEDIU

Cozi interminabile, astăzi, la Serviciul de Înmatriculări Auto. În prima zi în care nu se mai plăteşte taxa de mediu, sute de buzoieni au mers la ghişee pentru a depune actele necesare obţinerii numerelor pentru maşinile cumpărate. Unii dintre ei şi-au făcut rezervare on-line, pentru a fi siguri că îşi rezolvă problema mai repede.

inmatriculari aglomeratieÎncepând de astăzi, posesorii de maşini noi sau second-hand îşi pot înmatricula autovehiculele fără a mai achita controversata taxă auto. Eliminarea timbrului de mediu a condus la cozi mari la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Buzău. Mulţi au amânat până astăzi înmatricularea maşinilor ştiind că nu vor mai fi nevoiţi să plătească taxa de mediu.

Asaltaţi la ghişee, funcţionarii de la Înmatriculări au făcut faţă valului de solicitanţi şi datorită noului sistem de programări on-line intrat în vigoare zilele trecute.

Odată cu eliminarea taxei de mediu, este de aşteptat ca numărul solicitărilor de la Serviciul de Înmatriculări să fie mult mai mare în 2017 faţă de cel de anul trecut, având în vedere că este anticipată o creştere a achiziţiilor de maşini second-hand. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!