Publicat la: 01.06.2017. 17:57 / 1.147 views

ADVERSAR ABORDABIL PENTRU METALUL. BUZOIENII ÎNTÂLNESC C.S AMARA, LA BARAJUL DE PROMOVARE

Culoar favorabil de promovare, pentru Metalul. La barajul pentru divizia C, buzoienii vor întâlni, în două manşe, Club Sportiv Amara, campioana judeţului Ialomiţa. Primul meci se va disputa pe terenul ialomiţenilor, în data de 17 iunie. Returul de la Buzău este programat pe 24 iunie.

metalulTragerea la sorţi, efectuată în comitetul executiv al Federaţiei Române de Fotbal, le-a hărăzit celor de la Metalul un adversar abordabil, în contextul în care buzoienii puteau întâlni la baraj echipe de tradiţie, precum Petrolul Ploieşti sau Oţelul Galaţi. Club Sportiv Amara, campioana judeţului Ialomiţa, este echipa cu care Metalul se va duela, pentru promovarea în divizia C.

Cele mai bune veşti pentru Metalul vin, însă, dinspre Consiliul Judeţean. Autorităţile au decis să ajute gruparea de fotbal, în cazul unei promovări. Se mai aşteaptă doar normele de aplicare ale ordonanţei de urgenţă care prevede finanţarea transparentă a activităţilor sportive de către autorităţile locale.

Clubul Sportiv Amara, adversara celor de la Metalul, a dominat liga a IV-a ialomiţeană, terminând campionatul la 9 puncte de locul al doilea. Echipele buzoiene au câştigat ultimele patru baraje de promovare in cel de-al treilea eşalon valoric al fotbalului românesc. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!