Publicat la: 23.01.2020. 19:27 / 3.667 views

ADOLESCENTĂ DESCOPERITĂ CU MENINGITĂ. ALŢI 6 COPII, CU GRIPĂ

O adolescentă în vârstă de 17 ani a ajuns la secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău după ce s-a simţit rău mai multe zile la rând. Medicii au descoperit că fata suferea de meningită şi au internat-o imediat. Tot ieri, alţi şase copii au fost diagnosticaţi cu gripă.

pacientaEpidemiliogii sunt în alertă după ce la secţia Boli Infecţioase a fost adusă o pacientă în vârstă de 17 ani, din Buzău, care, în urma consultului de specialitate a fost depistată cu meningită. Tânăra primeşte îngrijiri medicale, iar starea sa este stabilă.

De asemenea, în ultimele ore numărul copiilor şi adolescenţilor diagnosticaţi cu gripă a crescut, însă cazurile sunt mai uşoare decât cele cu care s-au confruntat medicii în zilele trecute.

Specialiştii îi atenţionează pe buzoieni că este necesar să se prezinte la medic încă de la primele semne ale bolilor, astfel încât acestea să nu se agraveze în lipsa unui tratament de specialitate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!