Publicat la: 12.07.2019. 18:25 / 1.402 views

ADMITEREA LA LICEU, CU BUNE ŞI RELE. APROAPE 1.000 DE ABSOLVENŢI NU S-AU ÎNSCRIS LA REPARTIZARE

Astăzi au fost făcute publice rezultatele admiterii computerizate la liceu. Aproape 2.300 de elevi au fost repartizaţi la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţul Buzău. În topul mediilor, Colegiul Hasdeu este şi anul acesta pe primul loc. La profilul mate-info, bilingv-engleză, s-a intrat cu 9.60, în timp ce ultima medie de la cel mai titrat liceu a fost 8.98, la filologie.

rezultate evaluare 1În clasament urmează Colegiul Eminescu, la profilul ştiinţe sociale, cu media 8.63, apoi Colegiul “Alexandru Vlahuţă” şi Colegiul Pedagogic ”Spiru Haret” cu 8.38, respectiv 8.27.

Doar trei clase nu au fost realizate în urma acestei prime etape de admitere.

Statistica mai arată că, din cei peste 3.200 de elevi buzoieni care au susţinut evaluarea naţională, aproape 1.000 nu s-au înscris la admiterea computerizată, în urma căreia au rămas doar 106 locuri libere.

Pe de altă parte, ultimul elev buzoian admis a avut media 2.12 şi a intrat la Liceul “Victor Frunză” din Râmnicu Sărat. De altfel, 180 de adolescenţi au intrat la liceu cu medii între 2 şi 5.

11 absolvenţi de gimnaziu, care nu au completat mai multe opţiuni, au rămas nerepartizaţi. De menţionat că aproape 50 de elevi admişi la Buzău sunt din alte judeţe. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!