Publicat la: 07.11.2017. 19:13 / 357 views

ADMITERE LA POLIŢIE. SESIUNE DE EXAMEN LA ŞCOLILE DE SUBOFIŢERI

Peste 1000 de locuri sunt scoase la concurs, pentru Şcoala de Subofiţeri de Poliţie din Câmpina. La Cluj, alte 300 de locuri îi aşteaptă pe aspiranţii la o cariera de poliţist, în timp ce la Oradea, Şcoala de Agenţi de Frontieră scoate la concurs 280 de locuri.

politisti tineriBuzoienii care doresc sa îmbrăţişeze o carieră de poliţist pot aplica pentru una dintre şcolile de subofiţeri de la Câmpina, Cluj sau Oradea. Cele mai multe locuri sunt scoase la concurs la Şcoala Vasile Lascăr, din Câmpina, 1300. Celelalte două instituţii de învăţământ pun la dispoziţie câte 300 de locuri. Termenul limită de depunere a cererilor pentru înscriere este 5 decembrie, în timp ce dosarele complete trebuie depuse până pe 12 Decembrie.

Relaţii suplimentare referitoare la condiţiile de înscriere pot fi solicitate la Clubul Poliţiştilor. Toţi cei interesaţi îşi pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Ultima admitere la şcolile de agenţi de poliţie a avut loc în luna septembrie a acestui an iar scorul cel mai mic a fost de 67 de puncte din 100, la Şcoala Vasile Lascăr din Câmpina.

Concursul de admitere include proba medicală, o probă sportivă şi testul scris la gramatică, limba română şi limbă străină. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>