Publicat la: 11.10.2019. 18:42 / 3.609 views

ADMINISTRATORUL A FURAT, LOCATARII BUNI DE PLATĂ. OAMENII SUNT REVOLTAŢI

Situaţie deloc plăcută pentru locatarii din asociaţia 28/3 din cartierul Dorobanţi 2. După ce din gestiunea asociaţiei au dispărut peste 5 miliarde de lei vechi, oamenii sunt puşi să plătească încă o dată datoriile către fisc, RER şi Compania de Apă. Oamenii nu mai ştiu ce să facă şi ar vrea să îşi caute dreptatea în justiţie.

asociatie dorobanti 1 asociatie intretinere

În luna aprilie a acestui an, la blocurile din asociaţia 28/3 din cartierul Dorobanţi 2 s-a sistat furnizarea apei pe motiv de neplată. Oamenii ştiindu-se cu faturile la zi, au mers la asociaţie să ceară lămuriri şi acolo au aflat că este o lipsă în gestiune de peste 5 miliarde de lei vechi. Vinovată de această lipsă, susţin locatarii, este fosta administratoră, Elisabeta Moise. După o jumătate de an de la acest incident, oamenii au aflat că sunt obligaţi să plătească încă o dată datoriile asociaţiei, chiar dacă erau cu facturile la zi.

Eşalonarea plătilor către ANAF în primă instanţă ar fi fost stabilită în cadrul unei Adunări Generale, însă oamenii sunt extrem de nemulţumiţi şi intenţionează să se adreseze unei instanţe de judecată.

Loctarii din asociaţie sunt intrigaţi şi de faptul că până la acest moment nu au primit niciun fel de informaţie cu privire la stadiul cercetărilor, însă ei sunt obligaţi să plătească aceste datorii, despre care consideră că nu sunt ale lor. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!