Publicat la: 27.07.2017. 18:37 / 998 views

ADIO, PE CURÂND! CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL A FOST RESPINS DE CONSILIERII LOCALI

Mult aşteptatul club sportiv al municipiului a sucombat înainte de a se naşte. Consilierii locali din opoziţie au contribuit, prin votul lor, la respingerea proiectului de hotărâre privind înfiinţarea Clubului Sportiv „Sport Club Municipal Gloria Buzău”. Consilierii din opoziţie au fost nemulţumiţi de forma în care a fost prezentat acest proiect şi, în special, de conţinutul lui.

clm 4Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal de astăzi a figurat şi proiectul pentru înfiinţarea Clubului Sportiv „Sport Club Municipal Gloria Buzău”

Încă de la citirea enunţului, proiectul a stârnit nemulţumire printre consilierii opoziţiei, care nu au fost de acord cu conţinutul proiectului

În acest stadiu, clubul municipal va funcţiona cu aceste cinci discipline, urmând ca odată cu alocarea unor fonduri mai consistente şi cu asigurarea personalului specializat, să funcţioneze şi celelalte ramuri sportive.

Primăria a obţinut deja de la ministerul justiţiei avizul pentru denumirea clubului de „Sport Club Municipal Gloria Buzău”

Proiectul a fost supus la vot, după ce a fost amendat de viceprimarul Andrei Neder, care a propus ca cei 5 membri ai conducerii clubului să fie numiţi şi aleşi de Consiliul Local Municipal.

În final, proiectul a fost respins cu 17 voturi pentru, 7 împotrivă şi o abţinere.

La 1 august va fi scos la licitaţie ceea ce a mai rămas din clubul de fotbal Gloria Buzău, inclusiv sigla, cu care buzoienii se mândreau odată.

Municipalitatea nu şi-a anunţat intenţia de a participa la această licitaţie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!