Publicat la: 20.12.2017. 19:30 / 1.589 views

ADIO, MAXI-TAXI? EPOCA TRANSPORTULUI CU MICROBUZE SE APROPIE DE FINAL

Deşi au contracte de transport persoane încheiate cu Primăria, firmele de maxi-taxi şi-ar putea pierde dreptul de a mai funcţiona în municipiul Buzău. Conform unei Directive Europene, nu vor mai fi admişi doi transportatori pe acelaşi traseu.

Maxi plus autobuzSe preconizează că microbuzele de transport persoane vor începe să fie scoase de pe trasee încă din prima jumătate a anului următor.

Primarul Constantin Toma crede că şi la întocmirea contractelor de transport din legislatura anterioară pentru operatorii de maxi-taxi au existat unele scăpări şi că acestea nu au fost respectate întocmai.

Cel mai probabil, microbuzele folosite pentru transportul în regim de maxi-taxi vor începe să fie scoase de pe traseele din municipiu încă din prima jumătate a anului viitor.

Pe de altă parte, este foarte posibil ca odată cu introducerea unui număr sporit de autobuze pe traseele buzoiene, călătorii să renunţe de bună voie la maxi-taxi.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>