Publicat la: 12.06.2019. 18:10 / 522 views

FINAL DE PROMOŢIE, LA GRĂDINIŢA DIN CRÂNG. EMOŢII PENTRU PĂRINŢI

N-au mai plâns, aşa cum o făcuseră în prima zi de grădiniţă, moment în care se despărţiseră, poate pentru prima dată în viaţă de părinţi, pentru mai mult de două ore. Ba mai mult, le-au mulţumit educatoarelor, prin cântece şi poezii. Este vorba despre copiii de la Grădinita din Crâng, micuţi care se pot considera, pentru prima dată în viaţa lor, absolvenţi.

serbare 1Cu nodul în gât. Ce-i drept, sentimentul de emoţie a fost trăit, probabil, mai intens de părinţi, decât de micuţii absolvenţi de la Grădiniţa din Crâng. Atât părinţii, cât şi copiii au trăit finalul unei prime etape în dezvoltarea lor. Micuţii şi-au luat adio de la doamnele educatoare, mulţumindu-le prin cântece şi poezii.

Serbarea de final de grădiniţă a cuprins şi un moment întâlnit, până mai odinioară, la final de liceu, strigarea catalogului. Copiii au primit, din partea celor care le-au fost prietene, dascăli şi mentori, drept confirmare a finalului de stagiu, câte o carte, un coif şi un pitic.

Cei mai mulţi dintre prichindeii prezenţi azi la serbare vor păstra vii în memorie amintirile de la grădiniţă. Pentru cadrele de la Grădiniţa din Crâng, urmează alte generaţii de copii, ale căror figuri şi nume le vor reţine, la rându-le, până la finalul carierei. (Cornel Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!