Publicat la: 28.02.2017. 19:35 / 2.245 views

ADEVĂRATE PERICOLE PE ŞOSELE. ZECI DE AUTOVEHICULE CU DEFECŢIUNI GRAVE

Zeci de autovehicule au fost descoperite, anul trecut, pe şoselele buzoiene, circulând cu defecţiuni grave. Inspectorii Registrului Auto Român spun că aceste maşini reprezentau un adevărat pericol pentru siguranţa rutieră.  

traficAnul trecut, inspectorii RAR Buzău au verificat în trafic aproape o mie de autovehicule. În jumătate dintre cazuri s-au constatat probleme tehnice sau legate de acte.

În urma controalelor efectuate de specialiştii de la Registrul Auto Român au fost descoperite 53 de autovehicule care prezentau pericol iminent de accident, din cauza defecţiunilor grave la sistemul de frânare şi la direcţie.

În toate aceste cazuri, inspectorii au reţinut certificatele de înmatriculare ce au putut fi redobândite doar după efectuarea unei verificări tehnice la reprezentanţele RAR. Per total, urmare a controalelor în trafic, în 2016 au fost aplicate 361 de amenzi, iar 20 de permise şi 211 de certificate de înmatriculare au fost reţinute. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!