Publicat la: 21.11.2017. 19:17 / 815 views

ADĂPOSTURI PENTRU CĂLĂTORI. STAŢII NOI PENTRU TRANSPORTUL DE PERSOANE DIN JUDEŢ

Conform unor măsuri stabilite de Consiliul Judeţean, staţiile de autobuz au început să fie modernizate. Responsabilii din CJ au controlat modul în care se desfăşoară transportul de persoane pe raza judeţului şi au hotărât ca staţiile existente să intre în legalitate. Printre primele primării care s-au conformat se numără şi cea din Merei.

statie merei 2În urma controalelor efectuate pe raza judeţului, responsabilii din Consiliul Judeţean au constatat că multe dintre staţiile de autobuz sunt neconforme, atât ca amplasament, cât şi ca funcţionalitate.

Ca atare, s-a hotărât ca primăriile să ia toate măsurile necesare pentru ca staţiile de pe teritoriul lor să intre în legalitate.

Printre primii care s-au conformat acestei hotărâri se numără şi primarul din Merei, care a înlocuit deja 12 dintre ele.

Unele dintre staţiile vechi nu sunt bine amplasate şi ar putea pune în pericol siguranţa celor care coboară sau urcă în mijloacele de transport.

După ce va fi emisă o hotărâre a Consiliului Local Merei referitoare la noile staţii de autobuz, firmele de transport vor fi notificate să afişeze orarul autobuzelor.

Modelul a fost inspirat dintr-o localitate din judeţul Braşov şi, în urma negocierilor cu firma care le-a conceput, Primăria Merei a plătit aproximativ 5.700 de lei cu TVA pentru fiecare dintre staţii.

Au fost construite şi instalate 12 dintre ele în localităţile Lipia, Merei, Izvoru Dulce, Gura Sărăţii şi Monteoru şi urmează să mai fie construite încă două. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!