Publicat la: 08.01.2020. 19:12 / 546 views

ADĂPOSTUL SOCIAL, APROAPE PLIN. PRIMA NOAPTE GEROASĂ A MĂRIT NUMĂRUL REZIDENŢILOR

Imediat cum temperatura din termometre a scăzut sub zero grade, Centrul Social a devenit aglomerat. Seară de seară, buzoienii fără adăpost bat la porţile instituţiei, acolo unde primesc un pat cald, o baie, trei mese pe zi, dar şi o vorbă bună.

adapost 1 adapost 2

Adăpostul funcţionează la capacitate maximă de când frigul a pus stăpânire pe oraş. Patruzeci de rezidenţi ocazionali primesc găzduire aici, mulţi dintre aceştia fiind cazaţi recent, din cauza frigului care face înoptatul pe străzi aproape imposibil.

Reprezentanţii adăpostului face apel şi la cetăţenii urbei, pentru aducerea tuturor oamenilor străzii în adăpost. Oricine cunoaşte un asemenea caz, poate suna la poliţie, sau la poliţia locală.

Centrul de Zi şi de Noapte are un protocol semnat atât cu poliţia municipală, poliţia locală, dar şi cu ambulanţa. De asemenea, cei care se prezintă la UPU, cu degerături, sunt direcţionaţi către centrul social.

Cetăţenii care-şi petrec nopţile geroase în adăpostul social au libertatea să plece, pe timp de zi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!