Publicat la: 21.06.2017. 18:01 / 2.209 views

ADĂPOST CANIN MODERN. PRIMĂRIA A INAUGURAT UN PADOC CU 400 DE LOCURI

De la 1 iulie, câinii fără stăpân care vor fi adunaţi de pe străzile Buzăului vor fi cazaţi în cele mai bune condiţii. Primăria a construit un padoc modern, cu o capacitate de 400 de locuri, într-o locaţie plină de verdeaţă, în incinta pepinierei Urbis Serv. Padocul va dispune şi de un cabinet medical veterinar , dar şi de un dispecerat care va funcţiona non-stop.

padoc 1Primăria Buzău a inaugurat, astăzi, un padoc pentru câinii fără stăpân, construit în incinta pepinierei Urbis Serv.

Până anul acesta, câinii comunitari adunaţi de pe străzile Buzăului erau duşi  într-un adăpost aflat pe o proprietate privată.

Începând cu 1 iulie, două echipe de ecarisaj vor acţiona pe teritoriul municipiului, coordonate de un dispecerat care va funcţiona non-stop.

Acesta va avea sediul într-o construcţie separată, alături de un cabinet medical veterinar, care va dispune de toate dotările necesare.

Conform planului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiu, până la sfârşitul acestui an, problema maidanezilor ar trebui să fie rezolvată.

Un medic veterinar va coordona toată activitatea padocului, inclusiv în ceea ce priveşte îngrijirea animalelor şi tratamentul pentru cele bolnave.

Aşadar, de la 1 iulie, buzoienii vor putea apela dispeceratul padocului la un număr de telefon care va fi comunicat ulterior, unde vor putea semnala cazurile de câini fără stăpân.

Dispeceratul va funcţiona zi şi noapte iar echipele de ecarisaj vor interveni ori de câte ori vor fi solicitate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!