Publicat la: 14.02.2019. 19:26 / 1.845 views

”ACVARIU” PENTRU BEBELUŞI. SPAŢIU SPECIAL DE VIZITARE ÎN MATERNITATE

La Maternitatea Buzău, noul acvariu pentru bebeluşi a fost finalizat. Spaţiul a fost amenajat pentru ca taţii să îşi poată vedea copiii, la câteva ore după naştere, în condiţii de protecţie. După ridicarea restricţiilor de acces cauzate de epidemia de gripă, camera va fi dată în folosinţă.

acvariu 2Camera specială, despărţită de un perete din termopan, a fost amenajată pe secţia de Neonatologie a Maternităţii Buzău. Va fi destinată vizitelor din partea taţilor şi a altor aparţinători din familie, la scurt timp după naşterea bebeluşilor.   

Iniţiativa amenajării a aparţinut şefului de secţie şi are ca scop eliminarea riscului îmbolnăvirii nou-născuţilor. 

În momentul de faţă, camera nu poate fi utilizată de tătici, din cauza restricţiilor de acces dispuse în plin sezon de gripă.

De desenul din camera specială s-a ocupat asociaţia buzoiană “Alege să fii bun!”. Conducerea Spitalului Judeţean ia în calcul amenajarea acestor încăperi şi pe alte secţii unde există risc ridicat de infecţii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!