Publicat la: 02.10.2020. 17:53 / 1.025 views

ACUZAȚII DE MITĂ ELECTORALĂ, LA MIHĂILEȘTI. LIBERALII CER RELUAREA ALEGERILOR LOCALE

A fost protest, azi, la Mihăilești, în satul Mărgineanu, unde s-au adunat mai mulți localnici, în frunte cu candidatul PNL la funcția de primar al comunei. Liberalii cer anularea alegerilor și reluarea votului în comunitate, pe motiv că șeful administrației locale ar fi câștigat mandatul prin mijloace ilegale. Mai precis, la mijloc sunt acuzații grave, de mită electorală.

mihailesti 2 mihailesti 1

Unul dintre săteni ne-a declarat că în ziua votului i s-a promis iar a doua zi, luni, a primit 10.000 de lei de la un apropiat al primarului și că momentul a fost filmat pentru a le dovedi organelor de anchetă că s-a oferit mită electorală prin sat.

Tânărul susține că banii sunt încă în posesia sa și că este dispus să colaboreze cu procurorii pentru a dovedi cele spuse. A fost depusă și o plângere penală.

În acest context, candidatul PNL la funcția de primar solicită ca alegerile să fie reluate.

Contactat telefonic de CAMPUS TV, persoana indicată că ar fi dat mită a respins cu vehemență acuzațiile, precizând că nimic din cele relatate de săteni nu este adevărat. Și primarul neagă totul.

În comuna Mihăilești, candidatul PSD a câștigat alegerile cu aproape 60% din voturi, pe locul doi s-a clasat candidatul PMP cu 30 de procente, iar pe locul trei a fost reprezentantul PNL, CU 10%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!