Publicat la: 16.10.2019. 18:17 / 454 views

ACTIVITĂŢI IMPORTANTE LA LICEUL TEHNIC. ESTE MARCATĂ SĂPTĂMÂNA VET

Liceul Tehnic Buzău este considerat, pe bună dreptate, model de bune practici în ceea ce priveşte accesarea de fonduri europene pentru formarea profesională a elevilor. Tocmai de aceea, în aceste zile, când se sărbătoreşte Săptămâna Europeană a Competenţelor Profesionale, au fost organizate o mulţime de activităţi girate de oaspeţi importanţi din Europa.

tehnic 1 tehnic 3

Liceul Tehnic organizează în această săptămână activităţi importante dedicate Săptămânii Europeane a Competenţelor Profesionale. Elevii şi profesorii, dar şi oaspeţii lor îşi punctează proiectele care le-au schimbat practic destinele şi împărtăşesc din experienţa lor celor interesaţi să afle.

Şi pentru că proiectele sunt gândite şi accesate în interesul elevilor părerile şi impresiile lor au fost ascultate astăzi cu mult interes.

Unul dintre oaspeţii de seamă ai Liceului Tehnic în această perioadă este reprezentantul asociaţiei partenere din Portugalia, acolo unde jumătate dintre elevii unităţii de învăţământ fac practica în fiecare an.

În timpul Săptămânii VET, Liceul Tehnic prezintă iniţiative de înaltă calitate şi foarte multe exemple de bune practici, cu scopul de a oferi celor interesaţi opţiuni de dezvoltare a competenţelor profesionale pe care le solicită piaţa muncii, în prezent. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!