Publicat la: 04.03.2021. 19:42 / 717 views

ACTIVITĂȚI DE PRIMĂVARĂ. ECHIPELE DE LA URBIS IES DIN HIBERNARE

Deși majoritatea salariaților Urbis Serv vor ieși din șomajul tehnic abia la 15 martie, vremea frumoasă și unele probleme urgente au scos pe stradă câteva echipe de drumari și de la Spații Verzi.

panselute toaletare copaci 3

Primăvara se fac schimbări majore în spațiile verzi, dar, prioritare sunt toaletările pomilor de pe marginea străzilor.

Mulți dintre copacii de pe teritoriul municipal au crescut mult în înălțime și li s-au dezvoltat excesiv coronamentele, acoperind indicatoarele rutiere sau atingându-se de cablurile electrice.

Pentru a se evita producerea unor avarii, Primăria a dispus îndepărtarea crengilor.

Adevărata activitate a celor de la Spații Verzi va începe în forță odată cu revenirea lucrătorilor din ”75%”, când vor fi refăcute desenele tuturor spațiilor verzi din oraș și vor fi plantate flori de sezon în casetele de pe trotuare.

De asemenea, a fost inițiat și proiectul de plantare a unor perdele forestiere în cartierul Mihai Viteazu, paralel cu calea ferată. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!