Publicat la: 11.03.2019. 19:31 / 1.898 views

ACTIVITATE SISTATĂ. BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ŞI-A ÎNCHIS PORŢILE PÂNĂ LA VARĂ

De astăzi, Biblioteca Judeţeană „Vasile Voiculescu” şi-a întrerupt activitatea cu publicul. În clădirea de pe bulevardul Unirii va mai funcţiona totuşi un ghişeu unic pentru abonaţi. Mutarea în sediul nou ar putea dura până la mijlocul acestei veri.

pregaturi mutare biblioteca 1 pregaturi mutare biblioteca 3

Începând de astăzi, activitatea cu publicul a Bibliotecii Judeţene „Vasile Voiculescu” a fost sistată pentru perioada mutării la noul sediu. În aula din clădirea de pe bulevardul Unirii va rămâne deschis doar un ghişeu unic, pus la dispoziţia abonaţilor. Angajaţii bibliotecii lucrează la împachetarea cărţilor şi a celorlalte componente din patrimoniul bibliotecii, care urmează să fie transferate în noul sediu.

Mutarea va fi dirijată şi supravegheată de o societate care monitorizează clădirea pentru că în pereţi sunt crăpături care s-ar putea mări din cauza detensionării acestora ca urmare a eliberării lor de greutate.

In perioada în care Biblioteca Judeţeană va fi închisă, vor rămâne la dispoziţia cititorilor toate filialele din oraş. Biblioteca Judeţeană şi-ar putea redeschide porţile în noul sediu încă din luna iunie a acestui an. De asemenea, dacă spaţiul destinat Ludotecii va fi amenajat în timp util, aceasta va putea primi copiii în perioada vacanţei de vară. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!