Publicat la: 25.04.2019. 18:19 / 1.158 views

ACŢIUNE UMANITARĂ A POLIŢIŞTILOR BUZOIENI. ZECI DE PACHETE CU ALIMENTE, PENTRU VÂRSTNICII DIN JUDEŢ

Acţiune umanitară, intreprinsa de poliţiştii buzoieni. Oamenii în uniformă au distribuit mai multe pachete ce conţineau alimente de bază, dar şi produse specifice sărbatorilor pascale, mai multor bătrâni, aflaţi în nevoie. Cadourile poliţiştilor au ajuns atât în municipiul Buzău, căt şi la Râmnicu Sarat şi în mai multe comune ale judeţului.

ajutoare politie 1Poliţiştii buzoieni au organizat, azi, o acţiune umanitară, pentru a aduce un pic de bucurie în casele mai multor bătrâni din judeţ. Au fost vizaţi vârstnicii cu posibilităţi materiale reduse, în special cei cărora le este foarte greu să se deplaseze la cumpărături.

Oamenii în uniformă au pregătit 40 de pachete ce conţin alimente de bază, dar şi specialităţi de Paşti. Au fost selectate atât cazuri sociale din municipiul Buzău şi din Râmnicu Sărat, dar şi din alte localitati din judeţ.

În prealabil, poliţiştilor de proximitate le-a revenit sarcina de a depista şi prezenta cazurile vârstnicilor aflaţi în dificultate. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!