Publicat la: 03.09.2019. 18:11 / 463 views

ACŢIUNE PREVENTIVĂ, DUPĂ CAZUL CARACAL. ÎN VIZITĂ LA ADOLESCENŢII INSTITUŢIONALIZAŢI

Poliţia buzoiană a început seria activităţilor preventive în rândul elevilor, pornind şi de la tragedia produsă la Caracal. Astăzi, oamenii în uniformă au fost în vizită la adolescenţii cazaţi în locuinţele de tip familial din sistemul de protecţie a copilului. Pe lângă sfaturi, poliţiştii le-au oferit tinerilor rechizite şcolare.

cadouri politie 2Mai multe echipaje de Poliţie au mers, astăzi, la 35 de copii aflaţi în casele de tip familial ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Vizita a fost ocazionată de apropierea noului an şcolar. Poliţiştii au vrut să stea de vorbă cu tinerii instituţionalizaţi, pentru a-i preveni cu privire la riscurile la care se pot expune. În plus, adolescenţii au primit cadouri, cumpărate din contribuţia poliţiştilor. Acţiunea a fost coordonată chiar de comandantul IPJ.

Adolescenţii au fost sfătuiţi cum să se ferească de potenţialele pericole, mai ales în contextul tragediei de la Caracal.

Astfel de întâlniri vor fi organizate mai des în acest an şcolar şi vor pune accent pe prevenirea victimizării minorilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!