Publicat la: 02.04.2018. 18:23 / 533 views

ACŢIUNE INEDITĂ A POLIŢIŞTILOR LOCALI. AU SALVAT O CĂPRIOARĂ DIN HELEŞTEUL DIN CRÂNG

Acţiune mai puţin obişnuită a poliţiştilor locali. Agenţii, împreună cu un angajat Urbis Serv au ajutat o căprioară să ajungă înapoi în Pădurea Crâng după ce rămăsese captivă pe insuliţa din mijlocul Heleşteului.

caprioaraÎn ultima perioadă, tot mai multe căprioarele care trăiesc în Pădurea Crângului ajung în apele Heleşteului, riscând să se înece. La fel s-a întâmplat şi astăzi, când o ciută a rămas captivă pe insuliţa din mijlocul apei. Poliţiştii locali şi un angajat Urbis au ajutat-o să ajungă înapoi în pădure.

Nu este prima dată când poliţiştii locali iau parte la astfel de acţiuni. Căprioarele vin să se adape, alunecă în apă şi din cauza malurilor abrupte ale heleşteului nu mai reuşesc să iasă din apă.

Din păcate, căprioarele din Parcul Crâng nu au o viaţă tocmai uşoară. Sunt hăituite de oameni şi de animale, nu au apă, iar heleşteul este de cele mai multe ori o capcană pentru ele. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!