Publicat la: 06.12.2017. 19:30 / 1.046 views

ACŢIUNE DE SUFLET A ANGAJAŢILOR DSVSA. AU JUCAT ROLUL LUI MOŞ NICOLAE PENTRU COPIII DE LA BISOCA

Chiar dacă a întârziat câteva ore, Moş Nicolae a ajuns astăzi la copiii de la Bisoca, prin mesagerii lui, angajaţii DSVSA Buzău. Preşcolarii şi şcolarii unităţii de învăţământ din localitate au fost de-a dreptul încântaţi, mai ales că mulţi dintre ei stau la internat şi nu au primit nimic seara trecută. Bucuria a fost uriaşă când au descoperit dulciurile, dar şi cele 17 calculatoare oferite în mod special internatului şcolii.

dsv 4 dsv 2

Cu maşinile încărcate cu dulciuri şi calculatoare, angajaţii Direcţiei Sanitar Veterinare au pornit de dimineaţă către şcoala din Bisoca. Aici au fost primiţi cu căldură de copiii la care nu venise noaptea trecută Moş Nicolae, pentru că mulţi dintre ei locuiesc la internat.

Pentru colindele emoţionante, inspectorii DSVSA i-au recompensat cu dulciuri, atât pe şcolari, cât şi pe preşcolari.

Tot astăzi, inspectorii DSVSA le-au oferit copiilor de la Bisoca 17 calculatoare pe care să le folosească în internat. Copiilor aproape că nu le venea să creadă când au văzut vechea lor sală de studiu transformată în laborator de informatică.

În urma acţiunii de astăzi, inspectorii au fost atât de impresionaţi de copii, încât promit că acţiunile lor nu se vor opri aici.

Acţiunea de astăzi a fost organizată la iniţiativa inspectorilor DSVSA şi din fonduri proprii, impresionaţi de povestea copiilor de la Bisoca, nevoiţi să stea în internat pentru a putea merge la şcoală. Cei mai mici dintre copii au 5 ani, iar cei mai mari au 16 ani. Sunt din sate îndepărtate ale comunei şi altă şansă să ajungă la şcoală nu ar fi avut. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>