Publicat la: 15.10.2018. 18:30 / 1.551 views

ACŢIUNE DE CURĂŢENIE, ÎN PREMIERĂ, SUB SIGLA KAIZEN. AU PARTICIPAT PESTE 500 DE ELEVI ŞI PROFESORI VOLUNTARI

Peste 500 de elevi voluntari, coordonaţi de profesori, au participat, astăzi, la cea mai amplă acţiune de curăţenie desfăşurată la o unitate de învăţământ. La iniţiativa Primăriei Buzău, elevi ai Colegiului “Mihai Eminescu” au fost angrenaţi într-o activitate pliată pe managementul KAIZEN.

kaizen liceu 2 kaizen liceu 3

Acţiunea s-a desfăşurat în curtea Liceului “Costin Neniţescu”. Nu întâmplător. Aici, timp de doi ani, vor învăţa elevii Colegiului “Mihai Eminescu”. Înarmaţi cu mături, lopeţi şi alte ustensile necesare unei activităţi ample de igienizare, elevii au avut mai bine de două ore la dispoziţie pentru a schimba radical curtea unităţii. Echipele de elevi voluntari au fost coordonate de profesori.

În premieră, sistemul de management Kaizen, implementat în Primăria Buzău, a ieşit din sfera obişnuită. La ativitatea de azi a participat şi primarul Constantin Toma. Edilul-şef anunţă că acţiunea de azi este doar începutul unei campanii adresate voluntarilor buzoieni dornici să schimbe înfăţişarea oraşului, prin participarea la activităţi de curăţenie. Din primăvara anului viitor, astfel de activităţi vor fi organizate săptămânal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!