Publicat la: 20.11.2017. 19:25 / 942 views

ACŢIUNE DE AMPLOARE A POLIŢIŞTILOR LOCALI. PESTE 300 DE AMENZI APLICATE

Amplă acţiune a poliţiştilor locali. În doar câteva zile, agenţii au aplicat peste 300 de amenzi, în valoare de aproape 700 de milioane de lei vechi, buzoienilor prinşi că încalcă legea. Au fost vizaţi atât şoferii, cât şi cei care nu respectă curăţenia pe domeniul public.

comerciant amendatPoliţiştii locali au desfăşurat pe raza municipiului Buzau o serie de acţiuni pentru verificarea modului în care buzoienii respectă legislaţia în vigoare. Primii vizaţi au fost comercianţii care îşi desfăşoară fără drept activitatea pe domeniul public.

De asemenea, au fost surprinşi cetăţeni care au aruncat la întâmplare, la marginea oraşului, deşeuri. Aceştia, pe lângă amendă, au fost obligaţi să şi cureţe mizeria.

În continuare, scormonitorii de la platformele de gunoi au fost sancţionaţi pentru colectarea deşeurilor reciclabile, iar cărucioarele le-au fost confiscate.

În doar câreva zile, poliţiştii lcoali au aplicat peste 300 de amenzi în valoare de aproape 700 de milioane de lei vechi.

Poliţiştii locali dau asigurări ca vor continua seria acestor acţiuni în vederea asigurării unui climat de ordine şi linişte publică. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!