Publicat la: 26.03.2019. 19:16 / 447 views

ACORDURI CU FRAŢII DIN DUBĂSARI. DELEGAŢIE A CONSILIULUI JUDEŢEAN, ÎN REPUBLICA MOLDOVA

O delegaţie a Consiliului Judeţean a participat, zilele trecute, la o şedinţă comună cu omologii din Raionul Dubăsari, Republica Moldova. Vizita a fost efectuată la invitaţia partenerilor de peste Prut. Cu această ocazie au fost semnate două acorduri de colaborare. Oaspeţii buzoieni au fost primiţi cu braţele deschise de către oficialii din Dubăsari.

dubasari 8Reprezentanţii celor două administraţii partenere au participat la o şedinţă comună, la sediul Consiliului Raional Dubăsari. În cadrul discuţiilor, s-au pus la punct reperele noilor colaborări.  

Un prim acord semnat la Dubăsari este legat de construcţia unei săli multifuncţionale în cadrul Taberei “Prietenia”, din satul Coşniţa. Consiliul Judeţean va sprijini financiar acest proiect.

Al doilea acord a fost semnat de cele două administraţii alături de reprezentanţii Raionului Sobinka, din Federaţia Rusă, asociere stabilită pentru pentru promovarea unor proiecte comune în domeniul educaţional şi cultural. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!