Publicat la: 29.01.2018. 19:15 / 2.071 views

ACHIZIŢII DE MARCĂ, PENTRU „STEJARI”. ADĂSCĂLIŢEI DE LA DINAMO ŞI DUMITRU DE LA CSM

Transferuri de marcă, reuşite de secţia de rugby a SCM Buzău. Doi rugbişti cu renume vor evolua, din martie, sub bagheta lui Costică Merşoiu. Mihai Adăscăliţei de la Dinamo, component al naţionalei de rugby şi Victor Dumitru de la CSM Bucureşti au fost înregimentaţi de clubul buzoian.

A beat up rugby ball sits on the field with the goal posts in the background.

Ambii sportivi au preferat să vină la Buzău atît graţie proiectului derulat de municipalitate cît şi din prietenie pentru tehnicianul Stejarilor. De altfel, Costică Merşoiu a fost coechipier cu Adăscăliţei.

Adăscăliţei, în vîrstă de 34 de ani, este un jucător cu experienţă atît la Dinamo cît şi la Steaua. Botoşănean la origini, a evoluat pentru naţionala României şi are în palmares un titlu de campion şi o Cupă, cu Dinamo. A fost suspendat doi ani, în 2010, după ce şi-a lovit un coechipier, dar a revenit după două sezoane, reuşind să prindă lotul naţional şi să marcheze împotriva Argentinei.

Pentru a întări lotul, conducerea secţiei de rugby a clubului municipal poartă, zilele acestea, tratative cu alţi sportivi  de valoare. Cel mai probabil, transferurile vor fi parafate pînă la sfîrşitul săptămânii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!