Publicat la: 28.06.2018. 17:04 / 3.359 views

ACCIDENTE ÎN LINIE LA SPĂTARU. TÂNĂRĂ ÎN COMĂ, UN TIR INTRAT ÎN BENZINĂRIE

O tânără a fost rănită grav, în această dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea a fost izbită frontal de autoutilitară. Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Din acelaşi motiv, un şofer de TIR a fost la un pas să producă un dezastru într-o benzinărie. Ambele evenimente rutiere au avut loc la Spătaru, pe DN 2 E 85.

acc 1 acc tir 1

O pătrundere pe contrasens, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed a condus la un grav accident, în localitatea Spătaru. O femeie de 25 de ani, din Bacău, conducea maşina regulamentar, în momentul în care a fost lovită de o autoutilitară, la volanul căreia se afla un bărbat de 29 de ani, din Slobozia Bradului. În accident a mai fost implicată o maşină, după ce şoferul se încadrase pentru a pătrunde pe Şoseaua Europeană de pe un drum lateral.

Tânăra transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean era în stare de comă profundă.

Un alt accident s-a produs la Spătaru în această dimineaţă, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Un băcăuan a fost la un pas să producă o adevărată tragedie după ce a pierdut controlul unui TIR, a ieşit în decor şi s-a izbit de obiectele de protecţie de la o benzinărie.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină la staţia peco, pentru a fi îndepărtat orice perciol.  

Şi în acest context, poliţiştii le recomandă şoferilor să ţină cont de condiţiile de drum, pentru a fi evitate astfel de accidente. 

În ambele cazuri, şoferii care au provocat accidentele s-au ales cu dosare penale. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!