ACCIDENTE GRAVE, ÎN ACEASTĂ DIMINEAŢĂ. PATRU PERSOANE RĂNITE GRAV

ACCIDENTE GRAVE, ÎN ACEASTĂ DIMINEAŢĂ. PATRU PERSOANE RĂNITE GRAV

Trei persoane, între care și doi copii, au fost rănite în această dimineaţă pe DN2B, în zona comunei Gălbinaşi, după coliziunea unui autoturism cu o autocisternă. Conform poliției, de vină este o femeie de 32 ani, din Gălbinaşi, aflată la volanul autoturismului, care circula cu viteză pe carosabil umed. Tot astăzi, un şofer de 30 de ani din Buzău a provocat un grav accident de circulaţie după ce a leşinat la volan şi a intrat cu autoutilitara pe care o conducea într-o maşina care circula regulamentar pe contrasens.

accident cisterna 3  accident cisterna 2

Trei persoane, între care și doi copii de 8, respectiv 12 ani, au fost rănite luni dimineaţă pe DN2B, în zona comunei Gălbinaşi, după coliziunea unui autoturism cu o autocisternă. Conform poliției, de vină este o femeie de 32 ani, din Gălbinaşi, aflată la volanul autoturismului, care circula cu viteză pe carosabil umed. Autoturismul a derapat şi s-a ciocnit cu o autocisternă goală. Toţi cei trei răniţi erau pasageri în autoturism. Conform primelor verificări, femeia de 32 ani, din Gălbinaşi, aflată la volanul autoturismului, care circula către Braila, nu ar fi adaptat viteza, carosabilul fiind umed, şi a intrat in coliziune cu o autocisternă condusă din sens opus de un tânăr de 27 de ani, din Ianca. În urma impactului, femeia şi doi copii în vârstă de 8 şi, respectiv, 12 ani, pasageri în autoturism, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

accident 2 accident 1

Tot în această dimineaţă, un șofer de 30 de ani din Buzău a provocat un grav accident de circulație după ce a leșinat la volan și a intrat cu autoutilitara pe care o conducea într-o mașina care circula regulamentar pe contrasens. Martorii spun că șoferul de 30 de ani care a provocat accidentul ar fi leșinat la volan pentru că nu și-ar fi administrat doza de insulină, fiind cunoscut ca bolnav de diabet. În urma impactului violent , un alt șofer de 37 de ani care circula regulamentar cu un autoturism Skoda, a fost grav rănit la gât , cele două mașini fiind proiectate pe câmp.

Poliția continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-au produs ambele accidente.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și