Publicat la: 28.03.2018. 18:31 / 730 views

ACCIDENT TRAGIC LA POTÎRNICHEŞTI. UN PIETON A FOST DECAPITAT DE UN AUTOTURISM

Accident teribil, aseară, pe DN2E85, la Potârnicheşti. Un pieton a fost lovit în plin de o maşină, în timp ce traversa neregulamentar. Omul se angajase în trecerea drumului la doar câţiva metri distanţă de zebră.

accident masinaEvenimentul auto s-a produs în jurul orei 22, pe raza localităţii Potîrnicheşti. Victima, un bărbat de 59 de ani din localitate, se întorcea împreună cu soţia de la un priveghi. În momentul în care s-a angajat în traversarea străzii, la doar cîţiva metri de trecerea de pietoni, a fost lovit de un autoturism Skoda ce se deplasa pe direcţia Buzău-Rm.Sărat.

Mai mulţi vecini au auzit bubuitura şi au ieşit repede pe la porţi, imediat după  accident. Oamenii susţin că tînărul aflat la volan conducea cu viteză excesivă. După impact, autoturismul a părăsit carosabilul, a rupt un gard şi s-a răsturnat în curtea unei societăţi comerciale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!