ACCIDENT TERIBIL PE DN2E85 CU 6 AUTOVEHICULE IMPLICATE. IONEL TOCIU, DIRECTORUL AJOFM BUZĂU, DUS CU ELICOPTERUL LA SPITAL. IATĂ IMAGINI

ACCIDENT TERIBIL PE DN2E85 CU 6 AUTOVEHICULE IMPLICATE. IONEL TOCIU, DIRECTORUL AJOFM BUZĂU, DUS CU ELICOPTERUL LA SPITAL. IATĂ IMAGINI

Directorul AJOFM Buzău, Ionel Tociu, e în stare gravă după un teribil accident rutier petrecut azi dupa amiaza pe DN 2 E85 cu un kilometru inainte de Oreavu.


accidentTociu mergea dinspre Buzau, de la serviciu, inspre casă la Rm. Sărat la volanul unui autoturism Skoda. La un moment dat a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens într-un tir care nu a putut evita impactul desi şoferul acestuia a frinat in disperare.

A urmat un carambol in care au mai fost implicate alte patru autoturisme. Din păcate pasagerul de pe bancheta din spate a autoturismul condus de Tociu a decedat pe loc. E vorba de Radu Vasile, care lucreaza la AJOFM Rm. Sarat, dar venise la Buzau la o sedinta.

Ionel Tociu a fost transportat de urgenta la spitalul din Rm. Sarat si apoi dus cu elicopterul la un spital din Bucuresti.

A fost treaz dupa impact şi la Spitalul din Rm. Sarat, dar şi-a pierdut cunostinta in ambulanta care l-a transportat spre stadionul din Rm. Sarat.

Înainte de a-l urca in elicopter, medicii de pe salvare l-au îngrijit mai bine de o jumatate de ora.
In afara de Tociu, un alt director de institutie buzoiana, Cecilia Manolescu de la ITM, a fost implicat in accident, dar fara a fi fost ranita.

In afara de Ionel Tociu, transportat la spitalul Floreasca din Bucuresti, pasagera din drepta a autoturismului Skoda Octavia, a ajuns la spitalul din Rm. Sărat. E vorba de Artemisa Anton, şef serviciu buget tot in cadrul AJOFM Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și