Publicat la: 07.04.2017. 17:56 / 1.554 views

ACCIDENT SPECTACULOS ÎN MICRO 14. O FEMEIE A AVARIAT 3 MAŞINI

Accident spectaculos în această dimineaţă în cartierul Micro 14. O şoferiţă neatentă a provocat un carambol în care au fost implicate trei maşini. Aceasta nu a acordat prioritate de trecere unui şofer aflat la volanul unui Ford, a intrat în maşina sa, pe care a proiectat-o într-un taxi, parcat regulamentar pe marginea drumului. Şoferiţa a rămas fără permis şi va trebui să repare toate cele trei maşini.

acc siteUn accident rutier s-a produs în această dimineaţă în cartierul Micro 14. Coliziunea s-a petrecut în jurul orei 8.00 la intersecţia străzii Prieteniei cu Bulevardul Stadionului. O femeie în vârstă de 38 de ani nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar pe Bulevardul Stadionului.

Femeia a intrat în lateralul maşinii condusă de un militar în vârstă de 42 de ani care se îndrepta către serviciu. Din cauza vitezei cu care circula şoferiţa, maşina lovită a fost proiectată într-un taxi parcat regulamentar. Din fericire, în urma impactului nu au existat răniţi, însă maşinile sunt serios avariate.

Poliţiştii i-au testat alcoolscopic pe cei doi şoferi, iar în ambele cazuri rezultatele au fost negative. Şoferiţa vinovată de producerea accidentului a rămas fără permis de conducere, iar acum va fi nevoită să suporte cheltuielile pentru reparaţiile celor 3 maşini. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. (Mirela Copariu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Baciu Călin spune:

    Cred că trebuie să apelez la un avocat.

  2. Baciu Călin spune:

    Sunt șoferul Fordului verde. De 20 de zile încerc să repar mașina dar nu am documentele de la Poliție. Nu are nimeni răspuns la întrebarea mea CE TREBUIE SĂ FAC EU PENTRU A REPARA MAȘINA?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!