Publicat la: 12.08.2016. 14:49 / 3.110 views

ACCIDENT SINISTRU LA MĂRĂCINENI. A VRUT SĂ AJUTE ŞI A FOST UCIS DE O MAŞINĂ

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă pe DN2 E85, pe raza localiăţii Mărăcineni. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite în urma unui lanţ de evenimente. După ce a oprit să acorde ajutor unor victime ale unui eveniment rutier, un vrâncean de 24 de ani a fost izbit mortal de o maşină condusă de un buzoian.

acc maracineniAccidentul rutier s-a produs în jurul orei 06:40, pe DN2 E85, pe sensul de mers Rm Sărat către Buzău, chiar pe podul de la intrarea în comuna Mărăcineni. Pe fondul carosabilului umed, o Skoda Octavia cu număr de Suceava a derapat, s-a izbit de parapetul de piatră de pe marginea şoselei şi apoi s-a răsturnat.

Mai mulţi conducători auto, printre care şi şoferul unui TIR de Vrancea, au oprit să acorde ajutor conducătorului auto şi pasagerilor din maşină, moment în care un Ford de Buzău, care venea cu viteză, ar fi derapat în curba de la intrarea în localitate şi i-a izbit pe toţi în plin.

În urma impactului violent, şoferul TIR-ului de Vrancea, bărbatul de 24 de ani, a decedat.  Acesta a intrat în stop cardio-respirator când a ajuns la Spitalul Judeţean, cu toate că medicii de la Urgenţe au aplicat manevre de resuscitare. Alte cinci persoane au fost rănite grav şi tranportate la spital, starea lor fiind stabilă.

O pasageră de 47 de ani din Skoda care venea de la Suceava se află şi ea în stare critică, iar medicii au decis să o transporte la un spital din Capitală. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!