Publicat la: 17.07.2017. 18:30 / 617 views

ACCIDENT RUTIER CU PATRU VICTIME, LA CERNĂTEŞTI. DOI MORŢI ŞI DOI RĂNIŢI, DIN CAUZA IMPRUDENŢEI

Două persoane şi-au pierdut viaţa, pe raza comunei Cernăteşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce au fost izbite în plin de un autoturism, în timp ce traversau prin loc nepermis. Alte două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean, pentru a primi îngrijiri medicale.

acc cernatesti 1În urma nefericitului eveniment rutier, doi dintre pietoni, o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 49 de ani,  au decedat pe loc. Cea de-a treia victima, o femeie de 43 de ani, a fost transportată la spital în stare gravă.  La spital a ajuns şi şoferul autoturismului, un brăilean de 33 de ani.

În curba unde s-a produs accidentul, nu există nici trecere de pietoni, nici indicatoare de avertizare. În timpul cercetărilor desfăşurate de poliţişti, traficul pe DJ203 K  a fost blocat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>