Publicat la: 14.06.2019. 18:20 / 815 views

ACCIDENT PROVOCAT DE UN OCTOGENAR. A FOST IMPLICAT ŞI DAN TULPAN

Un grav accident rutier s-a petrecut pe DN 1B, la intersecţia cu Lipia. În urma impactului, două persoane au fost rănite şi două autoturisme au fost cuprinse de flăcări. În coliziune a fost implicat şi autoturismul fostului preşedinte al Gloriei, Dan Tulpan, însă avariile au fost minore.

acc lipia 2 acc lipia 1

Potrivit primelor cercetări, în timp ce conducea un autoturism dinspre Mizil către Buzău, un barbat de 82 de ani din Lipia nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga pe DJ 205A, către localitatea de domiciliu, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr de 32 de ani din Buzău. În urma impactului, bărbatul de 82 de ani şi o pasageră din maşina tânărului de 32 de ani au suferit vătămări şi au fost transportaţi la spital.

În urma impactului, autoturismul ce rula către Mizil a acroşat maşina fostului preşedinte al clubului Gloria Buzău, Dan Tulpan, însă avariile au fost minore.

Tânărul implicat în accident şi prietena sa muncesc în străinătate. Erau veniţi în concediu, iar în această seară ar fi trebuit să se îmbarce în avion să plece din nou la muncă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!