Publicat la: 28.08.2015. 19:36 / 6.154 views

ACCIDENT PROVOCAT DE O MAŞINĂ-ŞCOALĂ. INSTRUCTORUL A RĂMAS FĂRĂ PERMIS 30 DE ZILE

Un accident auto s-a produs, azi, la Patinoar. O maşină – şcoala a fost izbita in plin, dupa ce nu s-a asigurat corespunzator, in momentul in care s-a inscris pe Bulevardul Unirii. La volanul masinii-scoala se afla un elev.

acc scoala acc scoala 1

 

Șoferul unui autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar, s-a trezit cu maşina-şcoală în faţă. N-a mai avut timp sa reacţioneze şi a lovit în plin autoturismul in care se aflau instructorul şi un elev.

Polițiştii spun că maşina şcoală a încercat să vireze stînga, dinspre aleea de la patinoar şi să se înscrie pe Bulevardul Unirii. Un pasager al Daciei Logan a fost transportat la spital.

În acest caz vina nu-i aparţine cursantului, ci instructorului auto, care nu va mai putea profesa pe durata suspendării permisului de conducere.

(Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. iulian ion spune:

    Caricatura aia de instructor lucreaza si la CFR, coboara si ridica bariera la trecerea de cale ferata de pe DN 10 la iesirea din Candesti catre Brasov. Deci ce legatura are asta cu invatatul persoanelor sa conduca auto pe drumurile publice? Un incult si un nesimtit! Masina apartine in acte scolii de soferi Prima Scool Buzau, dar este a unuia Nicusor Bontea, care mai detine vreo trei masini de scoala si este prieten bun cu examinatorii, in special cu Botezatu si Chitic, dar si cu Postelnicu si Petre Marius. Poate cei de la ITM se sesizeaza si verifica cum fac un inii peste 20 de ore de munca in 24 de ore, cel putin in hartii.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>